Wie wij zijn

De vijf teamleden die in verschillende bezettingen tussen 2011 en 2019 negen maal ononderbroken de Dutch Open tournooien organiseerden. hebben de handen weer ineengeslagen en organiseren graag het NFB Nederlands Kampioenschap 2023.

De Dutch Open is al die jaren onderdeel geweest van de PDGA Europe EuroTour, een Europese serie internationaal georiënteerde high profile tournooien van PDGA A of B tier niveau. A en B tier tournooien hebben een beduidend hoger eisen- en verantwoordelijkhedenpakket dan de in Nederland doorgaans georganiseerde C tier tournooien.

Dit team van vijf wilde graag uitbreiden om zo een nog sterker en breder team te kunnen presenteren, en om, waar gewenst, opgedane kennis aan andere TD’s te kunnen overdragen. Zodoende is het team uitgebreid naar de onderstaande zeven leden:

Peter Buijsrogge, DSA, #28282, speelt sinds 2005
Silvan Floor, DSA, #132075, speelt sinds 2019
Cindy Friedman, DSA, #35578, speelt sinds 2008
Matthijs Muis, BDG, #8745, speelt sinds 2007
Eveline Nagtegaal, BDG, #8747, speelt sinds 2007
Laura Nagtegaal, DCG, #44969, speelt sinds 2010
Mark Oxer, DSA, #112340, speelt sinds 2018

Peter heeft jarenlang technische en organisatorische leiding gegeven aan de verschillende disc golf competities en events in Nederland als lid van de Werkgroep Disc Golf, de Grow The Sport Committee, en de Competitie Commissie.

Cindy, Eveline, en Matthijs zijn als (co-)TD actief in Rotterdam e.o. en Doorn in de Nederlandse competitie.

Cindy en Eveline zijn sinds dit jaar lid van de NFB Competitie Commissie.

Mark heeft tot dit seizoen al zijn jarenlange ervaring in sport in het algemeen als (co-)TD opgedaan in regionale, provinciale en nationale events in Canada. Mark heeft als zodanig ook veel ervaring met sponsor brokering.
Sinds dit jaar is Mark lid van de NFB National Teams Commissie.

Silvan is sinds een jaar actief in Zoetermeer als TD met nu al een handvol events, (zowel NFB en niet-NFB) onder de riem. Dit jaar is Silvan meermaals TD tijdens (NFB en niet) events in Zoetermeer.

Laura heeft TD, management, en commissie-ervaring in Nederland en over de landsgrenzen; als PDGA EuroTour Manager, (co-)TD bij een groot aantal Europese high profile events tussen 2016 en 2018, waaronder drie PDGA Majors, twee Finse, en twee Europese Kampioenschappen.

Met uitzondering van Matthijs zijn alle teamleden PDGA Certified Official op het moment van indienen van het bid.